Oliver Mattsson Stiftelsen #kampenförlivet swish: 123 217 7988

OM21 Allstars 2020

Hej!

Jag vill börja med att från djupet av mitt hjärta tacka er alla för att ni köpt biljetter till Olivers minnesmatch OM21 Allstars. Det har varit en fantastisk uppslutning och stort intresse och jag har sett fram emot matchen något enormt. Vi har in i det längsta försökt hålla alla vägar öppna men på grund av Covid-19 och det flyttade Stanley Cup slutspelet så kan vi tyvärr inte genomföra matchen. Då vi inte heller vet hur nästa säsong kommer att se ut för NHL-spelarna så ställer vi in matchen helt och hållet. Såklart mycket tungt och tråkigt beslut, men det enda rätta.

I och med detta har du som köpare såklart din rätt att få pengarna återbetalade genom att klicka här och ansöka om återbetalning, senast den 18 juli.
Mer information om hur ansökan går till finns på länken.
Återbetalningsansökan kan endast göras via denna länk.

OBS – har du köpt biljetter via ett biljettombud måste du vända dig till ett av Ticketmasters biljettombud under utsatt datum för att göra ett återköp.

Ticketmaster.se har hjälp mig i planerandet av denna match och tar nu också ett fint ansvar där de inte tar ut en avbokningsavgift om du väljer att få återbetalning.

Då intäkterna kommer att gå till välgörande ändamål vill jag ändå ge dig möjligheten att efterskänka biljettavgiften och tar i så fall ödmjukast emot ditt fina bidrag.

Från att du emotser detta mail har du 10 dagar på dig att svara och få pengarna återbetalda. I annat fall kommer intäkterna att tillfalla OM-21 stiftelsen.

Jag vill avsluta med att återigen tacka er alla för att ni i första läget köpte biljetterna till matchen och även ett extra tack till er som väljer att efterskänka avgiften.

Ha en fantastisk sommar

Jesper Mattsson

OM21-stifelsen

Vid eventuella frågor, vänligen klicka här för att komma i kontakt med Ticketmasters kundtjänst.